Boek een bezichtiging

Boek een bezichtiging - KLIK HIER.

Een belangrijke stap bij het kopen in het buitenland is het vinden van de perfecte woning die aan al uw wensen voldoet. Voordat u een bod kunt uitbrengen, moet u de omgeving bezoeken en de beschikbare woningen bekijken - een bezichtigingsreis, als u wilt.

Als u een van onze eigendommen in Kreta wilt bezichtigen, neem dan contact met ons op zodra u de data van uw bezoek kent. Hoe eerder u contact met ons opneemt, hoe beter uw selectie van eigendommen zal zijn. Als u hulp nodig heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Zodra uw vluchten zijn geboekt, vult u ons ‘boekingsformulier' op de website in met uw wensen en gegevens. Wij kunnen u in contact brengen met onze vertrouwde partners en eigendommen die niet bij u of uw budget passen vermijden. Voor de bezichtiging spreken wij een exacte tijdstip en plaats af.

Een woning bezichtigen:

De stappen zijn als volgt:
• Neem een kijkje op onze website en kies enkele eigendommen om te bezichtigen. Of laat ons weten wat u zoekt zodanig dat wij voorstellen kunnen doen.
• Boek uw reis naar Griekenland en laat ons de details weten (aankomst- en vertrekdata, naam van de accommodatie indien mogelijk), zodat wij uw kijkdatum kunnen boeken zodra u uw vluchten heeft geboekt.
• U kunt ons "Boek bezichtiging" formulier invullen of ons e-mailen/bellen met al uw gegevens.
• Wij boeken de bezichtigingen en bevestigen alles schriftelijk per e-mail, inclusief afspraaktijd/plaats en contactgegevens.

Neem naar Griekenland uw paspoort of identiteitsbewijs voor EU-burgers mee, een paar recente energierekeningen (elektriciteit en water) en indien mogelijk een bewijs van uw belastingnummer (bijvoorbeeld P60 of belastingaangifte).

• In Griekenland begeleiden onze collega's u vanaf de ontmoetingsplaats (normaal gesproken hun kantoor) om alle woningen te bezichtigen.
• Zij beantwoorden al uw vragen en kunnen u desgewenst kennis laten maken met diverse deskundigen zoals bouwers en architecten.
• Als u besluit een bod uit te brengen, helpen wij u de beste prijs te bekomen.
• Als u uw bod aanvaard is, helpen wij u bij het koopproces inclusief het inschakelen van een advocaat.

Wacht alstublieft niet tot u in Griekenland bent om contact met ons op te nemen, aangezien data van tevoren volgeboekt zijn en we ook vaak de sleutels en toegang tot eigendommen van tevoren moeten regelen. Het andere voordeel is dat als we van tevoren weten wat u zoekt en we ervoor kunnen zorgen dat u ook eventuele nieuwe koopjes ziet die binnenkort op de markt komen.

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Bezichtigen voor constructie:

De stappen zijn heel eenvoudig:
- Regel uw bezoek aan Griekenland en vul het formulier 'Boekbezichtigingen' in.
- Onze collega's zullen u ontmoeten, u de verschillende percelen laten zien en de mogelijkheden voor elk stuk grond bespreken.

We laten u kennismaken met enkele gerenommeerde lokale architecten/bouwers, die doorgaans als volgt te werk gaan:
• U krijgt panden te zien die zij al eerder hebben gebouwd, zodat u verzekerd bent van de kwaliteit.
• U ziet verschillende woningontwerpen waaruit u kunt kiezen. U kunt ze natuurlijk aanpassen of voor iets heel anders gaan.
• Als u eenmaal heeft besloten wat u wilt, kan het hele proces tot aan de oplevering van een voltooid pand ongeveer 10-12 maanden duren zodra de vergunning is verleend.
• U betaalt wanneer tijdens het bouwproces aan bepaalde fasen wordt voldaan.
• U kunt kiezen uit verschillende tegels en afwerkingen.
• U krijgt de sleutels in je hand.

Hoe breng ik een bod uit op een woning?
- Als u een bod uitbrengt, wordt dit aan de verkoper voorgelegd en zodra er een prijs is afgesproken, helpen wij u door het hele proces, het is heel eenvoudig.
- We zullen u een aantal lokale Engelssprekende advocaten voorstellen op basis van eerdere feedback van klanten, maar u bent vrij om te kiezen wie u verkiest. Wij maken geen gebruik van "gebonden" of interne advocaten, omdat wij dit onethisch vinden. Wij raden u wel aan een lokale advocaat in te schakelen, zodat deze de regio kent en niet ver hoeft te reizen, wat de kosten nog verder zou verhogen.
- Nadat u uw advocaat heeft geïnstrueerd, kan de rest van het aankoopproces telefonisch of via de post worden afgehandeld als u weer thuis bent.
- Meer details over het koopproces vindt u onder "Het koopproces".